Деловна можност за сите
Почеток на работа од соништата

Придружете му се на нашиот тим – заедно да ги оствариме своите соништа

Побарајте не : + 385 91 725 4936

Зошто сме најдобар избор


Врвни производи, а ниска цена: Тоа е комбинација за успех. Можат сите да купат, и на сите ќе им биде корисно. Најдобрата храна за матичните клетки и за регенерација на организмот. Екстракт од обвивката на оплодено јајце. (Производот е лиценциран). 

Почеток на работа: Сега – најдобро време за создавање на деловен круг. 
Практично целиот свет е ваш. Искористете ги своите контакти низ светот. 

Само четири врвни производи: Не треба многу да се учи, ниту да се зборува за нив. Квалитетот и цената сами ги продаваат. Едноставен маркетинг кој не оптоварува. 

Сопствена web страница и web дуќан, преку кој можат сите да порачуваат и да се вчленуваат.  За вчленување кликнете на линкот:

                                           https://mylifepharm.com/savjeti                    

Ламинин подарок од природата 

Ламининот се потпира на моќта на квалитетните состојките пронајдени во оплодено јајце и во растителните и морските протеини. Содржи 22. Есенцијални аминокиселини, минерали, витамини и таканаречениот фактор на растење на фибробластот (FGF). 

Моќната комбинација го зголемува потенцијалот на ламининот и дава видливи резултати по само 48 сати од приментата. Голем дел од луѓето, по земањето на Ламинин, почувствувале подобро расположение, подобрено варење, подобрен вид и подобро функционирање на организмот... 

Деветтиот ден по оплодување, јајцето мора да содржи се што е потребно за одржување на живот и понатамошен раст на пилето. Затоа се тука витамините, протеините, минералите, факторот за растење и биолошките фактори за одбрана. И сето тоа се наоѓа во Ламининот со додаток на морски и растителни протеини.

Матични клетки и ламинин

Матичните клетки се најважни клетки во човечкото тело. Од нив се создадени останатите клетки, ткивата, органите и коските. Нивна примарна функција е регенерација на организмот. 
 
Ламининот е стопроцентно природна храна и единствен познат фактор на растење на фибробласти (FGF) во светот. FGF нам ни е неопходно потребен бидејќи ги поттикнува матичните клетки да работат подобро. 

Ламининот делува на ниво на клетки, со цел и токму таму каде е најпотребен, таму каде што се крие причината за проблемот.

Погледнете некои сведоштва за придобивките од користењето на препаратите на Lifepharm: 

22-ве аминокиселини


Не само што содржат екстрат од обвивката на јајцето, туку ги содржат и сите 22-ве аминокиселини. 


Целосно природен извор на есенцијални и неесенцијални аминокиселини. 


Не само за спортисти, туку за сите кои сакаат јаки и здрави мускули и цело тело. 

Како да станете член?

Многу едноставно. Со првото купување на пакетот за активирање ( 3. препарати) за 86 евра станувате член. Врвни препарати по ниска цена и исклучителна деловна можност.

Вчленете се со клик на линкот: https://mylifepharm.com/savjeti 

- Кликнете на изборникот: " Join Now "
- Одберете пакет за активирање (прво купување) 86,85 евра (3 производи) 
- Впишете ги сите ваши податоци
- Препаратите ги добивате на домашна адреса(iz Belgije).